Blushield: Gezond in een digitale anti-straling wereld! - De Betere Wereld (2024)

Sinds kort verkrijgbaar in Europa!

Tegenwoordig zijn draadloze apparaten zoals smartphones en tablets niet meer weg te denken uit onze samenleving. De jeugd is er mee opgegroeid en ook veel volwassenen zijn behoorlijk verknocht aan hun smartphone of tablet.

Ze voorzien dan ook in een grote behoefte. Toch kleven er ook nadelen aan het gebruik van draadloze apparatuur. Steeds meer onderzoeken wijzen uit dat de elektromagnetische straling van draadloze technologieën een negatief effect op de gezondheid kan hebben. Het is daarom van belang om u te beschermen tegen deze negatieve effecten.

Het elektromagnetisch spectrum beslaat een hele range aan frequenties variërend van ultra lage frequenties (ULF) tot gammastralen. Voor draadloze technologieën wordt gebruikt gemaakt van hoogfrequente gepulste straling. Dat er aan het gebruik van hoogfrequente straling ook nadelige gezondheidseffecten kleven werd al in 1932 beschreven in het boek “Kurzwellentherapie” van Dr. Erwin Schliephake; een boek over therapeutische bestraling. Door de jaren heen, en zeker de laatste jaren, zijn er heel veel onderzoeken uitgevoerd die negatieve effecten op de gezondheid aantonen.

Blushield: Gezond in een digitale anti-straling wereld! - De Betere Wereld (1)

Onnatuurlijke en natuurlijke straling
Naast onnatuurlijke straling is er ook natuurlijke straling. Zo is er de zogenaamde terrestrische straling. Deze straling is normaal en is een bestaansvoorwaarde, noodzakelijk om in te leven. Er zijn echter ook zones waar deze straling wezenlijk sterker of zwakker is. Deze geologische storingen (aardstralen en wateraders) kunnen tot klachten leiden.
Verder zijn er natuurlijke frequenties die ontstaan door de elektrische spanning tussen de lagen van de aarde en de ionosfeer. De meest bekende is wel de Schumann-frequentie van 7,83 Hz, vernoemd naar de Duitse natuurkundige W.O. Schumann. Deze frequentie komt overeen met de Alfa-hersengolven (hersengolven in rusttoestand). Experimenten lieten zien dat mensen klachten kregen als ze in bunkers werden afgesloten van alle frequenties, dus ook de natuurlijke frequenties. Wanneer de Schumann-frequentie van 7,83 Hz werd toegevoegd dan herstelden ze weer.

Natuurlijke frequenties zijn dus onontbeerlijk voor onze gezondheid en ons welbevinden, maar tegenwoordig worden ze overstemd door alle onnatuurlijke frequenties van zendmasten en draadloze apparatuur. Een bedrijf dat zich al 25 jaar met deze materie bezig houdt is het Nieuw-Zeelandse bedrijf Blushield.

Blushield
Blushield: Gezond in een digitale anti-straling wereld! - De Betere Wereld (2)Dit bedrijf heeft een technologie ontwikkeld die gebruik maakt van natuurlijke frequenties. Geenenkelvoudige frequenties zoals de Schumann-frequentie, maar een spectrum aan natuurlijke frequenties. De golven worden zo uitgezonden dat ze precies in harmonie met het lichaam zijn. Uw lichaam herkent deze frequenties, reageert erop en is in staat om de onnatuurlijke frequenties te negeren. Dit zal er toe leiden dat u zich beter gaat voelen. Veelgehoorde verbeteringen zijn: meer energie, minder moe, beter concentratievermogen, betere slaap, meer ontspannen, meer in balans, enzovoorts.

Blushield maakt gebruik van een zogenaamde actieve technologie. Dat wil zeggen dat er een stroombron zoals een batterij of het elektriciteitsnet noodzakelijk is voor de werking van de producten. Dit in tegenstelling tot andere producten op de markt die gebruik maken van een passieve technologie, zonder stroombron. Zij maken gebruik van de omgevingsstraling, transformeren deze en zenden deze opnieuw uit. Bij passieve technologie is er minder controle op wat er wordt uitgezonden, het kunnen zowel positieve als negatieve frequenties zijn. Blushield producten hebben deze nadelen niet. Zij zenden een eigen veld uit met een sterkere invloed op het lichaam dan de schadelijke elektromagnetische straling uit de omgeving.

Blushield: Gezond in een digitale anti-straling wereld! - De Betere Wereld (3)

Sinds kort zijn de Blushield producten ook in Europa verkrijgbaar. Alle apparaten zijn verkrijgbaar als plug-in, voor thuis of op kantoor, en als portable, voor onderweg. Blushield producten zijn leverbaar in verschillende varianten en sterktes. Zo is er voor iedereen een passende Blushield.

Tesla producten
Onlangs heeft Blushield een nieuwe productserie uitgebracht: de Tesla serie. De Tesla producten mogen met recht het paradepaardje van Blushield worden genoemd. Een Nederlandse klant kon er kort over zijn: “Dit voelt weer als leven in plaats van overleven!”.

Er is al een Blushield voor € 109,00.
Ook bieden wij aantrekkelijke kortingen aan als u gelijktijdig een Plug-in en een Portable aanschaft. Deze korting kan oplopen tot maar liefst € 39,00!

Graag willen we lezers en bezoekers van De Betere Wereld een aantrekkelijke korting op Blushield producten aanbieden. Als u in onze webwinkel www.blushield-antistraling.nl een bestelling plaatst en u vult de kortingscode BetereWereld (aan elkaar) in dan profiteert u van een korting van 5%.

Blushield – Gezond in een Digitale Wereld!

Lees ook:
> Kleurrijke nieuwe Ekobo Gusto collectie
> Stichting Vluchteling: ‘Pak ze goed in!’

Blushield: Gezond in een digitale anti-straling wereld! - De Betere Wereld (2024)
Top Articles
Shop Advanced EMF Protection Solutions by EMFSOL
13 EMF Protection Products That Actually Work - EMF Academy
Diario Las Americas Rentas Hialeah
J & D E-Gitarre 905 HSS Bat Mark Goth Black bei uns günstig einkaufen
Is pickleball Betts' next conquest? 'That's my jam'
Toyota Campers For Sale Craigslist
5 Bijwerkingen van zwemmen in een zwembad met te veel chloor - Bereik uw gezondheidsdoelen met praktische hulpmiddelen voor eten en fitness, deskundige bronnen en een betrokken gemeenschap.
Tribune Seymour
Rls Elizabeth Nj
Red Heeler Dog Breed Info, Pictures, Facts, Puppy Price & FAQs
Knaben Pirate Download
Aces Fmc Charting
Who called you from 6466062860 (+16466062860) ?
Walmart End Table Lamps
Conan Exiles Colored Crystal
Michael Shaara Books In Order - Books In Order
Swgoh Blind Characters
Outlet For The Thames Crossword
Dallas Craigslist Org Dallas
Best Nail Salons Open Near Me
Engineering Beauties Chapter 1
Jayah And Kimora Phone Number
How Taraswrld Leaks Exposed the Dark Side of TikTok Fame
New Stores Coming To Canton Ohio 2022
UCLA Study Abroad | International Education Office
Is Light Raid Hard
Receptionist Position Near Me
Gopher Hockey Forum
Kuttymovies. Com
Filmy Met
Broken Gphone X Tarkov
Brenda Song Wikifeet
Solve 100000div3= | Microsoft Math Solver
Bratislava | Location, Map, History, Culture, & Facts
Adecco Check Stubs
Craigslist Neworleans
Avance Primary Care Morrisville
Austin Automotive Buda
9781644854013
Stafford Rotoworld
Craigslist Pets Plattsburgh Ny
The Listings Project New York
Vons Credit Union Routing Number
Seven Rotten Tomatoes
Pink Runtz Strain, The Ultimate Guide
Hk Jockey Club Result
Human Resources / Payroll Information
Craigslist Marshfield Mo
French Linen krijtverf van Annie Sloan
Brutus Bites Back Answer Key
Sml Wikia
Epower Raley's
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 5920

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.